Kaya Sanat Blog

Online Eğitim Faydalı Mı?

Online müzik kursları özellikle pandemi ile birlikte hayatımıza girdikten sonra kullanmaya başlanılan bir sistemdir. Bu sistemde müzik kursları online eğitimlere pandemi ile başlasa da bizler Kaya Sanat Akademi ile beraber yüz yüze gerçekleştirdiğimiz müzik eğitimlerimizin yanında online eğitim verebilecek bir online müzik kursu sistemi kurduk.

Bundan dolayı kurumumuz hali hazırda online eğitimler konusunda bir hayli tecrübeli olduğunu söyleyebiliriz. Bu yazımız da online eğitimler ticari kaygı güdülerek mi yapılıyor yoksa online müzik kursu almak verim açısından sizleri belli bir aşamaya getirebilir mi gibi soruların cevaplarını objektif olarak yazmaya çalışacağız.

Online eğitim için öğretmen kadar öğrencilerimizin de online eğitime başlamadan önce bilmesi gerek hususlar vardır.

Online müzik kursunun avantajları nelerdir?

Özellikle teknoloji ile birlikte online bir çok kursun arttığı bir dönemde avantaj sağladığı bir çok madde sıralayabilir. En değerlimiz olan zamandan tasarruf yapmamızı sağlıyor. Kurs için evden çıkıp kurs yerine gidip geri dönmek için ortalama 4 saatimiz yolda geçiyor. Bundan dolayı 1 saatlik kurs için 3 saat de yolda harcıyorsunuz.

Evde düzeninizi bozmadan 1 saatlik dersinizi yapıp ders sonrasında hemen çalışmalarını yapıp egzersizlerle pekiştirebilirsiniz. Yüz yüze eğitim ile aynı ücreti ödeyebiliyorsunuz. Online müzik kursu için ekstra fiyat farkı ödemenizi istemiyoruz.

Online müzik kursu eğitiminden nasıl maksimum verim alabilirsiniz?

İzmir Keman Kursu

  • Online eğitimlere başlamadan önce enstrüman almanız gerekir.
  • Online müzik kursuna başlamadan önce eğitmeniniz ile görüntülü olarak tanışarak deneme dersi yapmayı unutmayın.
  • Deneme dersinde bütçeniz ile hangi enstrümanı almanız gerektiği, alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini eğitmeniniz ile fikir birliği yapmayı unutmamalısınız.
  • Online keman kursu, online piyano kursu olabilir enstrüman fark etmeksizin internetten müzik kursu arayışlarınız için enstrümanınız yoksa almadan önce muhakkak eğitmeninizden bilgi almalısınız.
  • Özellikle daha sonradan yaptığınız dersi tekrar izlemek için Skype veya Zoom programlarını kullanarak bu özellikten yararlanabilirsiniz.

Kaya Sanat Akademi online müzik kursu sistemi nasıl oluyor?

Öncelikle yüz yüze eğitim kadar verim almanız için tüm hassasiyetimizle sizlerle birlikte hareket ettiğimizi bilmenizi isteriz.

Sadece Türkiye’de değil Avrupa’nın bir çok ülkesinde internetten online müzik kursu verdiğimizi ve enstrüman alımından derslere kadar olan kısımda ücret göndermeden ücretsiz sizlere destek vereceğimizi bilmelisiniz.

  • Bizlerle iletişime geçtikten sonra öncelikle hangi enstrüman kursuna başlayacağınız konusunda sizlerle 15 dakika süren online deneme dersi yapıyoruz. Eğer ki daha enstrüman almadıysanız bizler sizlerin bütçenize göre marka model belirleyip nasıl bir müzik aleti almanızı belirliyoruz.
  • Kurs ücreti ödemeden önce sağlıklı bir şekilde enstrüman sahip olana kadar iletişimde oluyoruz.
  • Artık bir enstrümanınız var. Fakat son bir işlemimiz kaldı, yine dersinizden gitmemesi için sizlerle akort nasıl yapılır konusunda 30 dakika içinde hallediyoruz. Online müzik kursu eğitiminin faydalı olması için akort yapmanız çok önemlidir.
  • Artık ders almanız için her şey hazır.
  • Hafta da bir gün bir saat olarak başlamak özel ders için yeterlidir. Hızlı gitmek isterseniz hafta da 2 gün alabilirsiniz.
  • Evde bilgisayarınız yok ise dersler için telefondan WhatsApp aracılığı ile derslerinizi yapabilirsiniz.

Hangi programları kullanıyoruz?

Online Eğitim Faydalı Mı?

İnternetten müzik kursu alabilmeniz için bizler Skype, WhatsApp ve Zoom programlarını aktif olarak kullanıyoruz. Sizler için hangisi daha basit ve kullanışlı olduğunu bizlere bildirmeniz yeterlidir. Skype veya Zoom dersleri kaydetmeniz için verimli programlardır.

Online müzik kursunda hangi enstrümanlar bulunuyor?

🎻Online Keman Dersi

🎹Online Piyano Dersi

🎸Online Gitar Dersi

🎙Online Şan Dersi

🎵Online Ud Dersi

🎶Online Bağlama Dersi

🎵Online Yan Flüt Dersi

🎶Online Cümbüş Dersi

🎵Online Klarnet Dersi

🎶Online Çello Dersi

Yukarıda yazdığımız enstrüman kursları verim açısından yüz yüze eğitim kadar verimlidir.

Eren Kaya

Kaya Sanat Akademi Kurucusu. İzmir'de sıkıcı bir dershane ortamı değil, eğlenceli, bol enerjili, eğlenerek öğrenilen enstrüman kursları, ayrıca bol etkinlikli bir kurs ortamı yarattık. İzmir sanat ve müzik kurslarının arasında ilk 5 içerisinde gösterilmektedir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir